Direct contact? Tel. 0513 - 46 28 62

Beweegprogramma’s

Terug naar home

Wij bieden de volgende beweegprogramma’s:

– COPD/Astma

– Diabetes type II

– Fibromyalgie

– Overgewicht (BMI >30)

 

Beweegprogramma Overgewicht:

Bij fysio- en diëtistenpraktijk Gorredijk kunt u het beweegprogramma ‘ Gezond in je vel’ volgen. Dit programma is bedoeld voor mensen met fors overgewicht. Dit wil zeggen een BMI hoger dan 30. Tijdens dit programma wordt u begeleid door een therapeut en ook een diëtist zal hierbij aanwezig zijn.  Zo kunt u en door te bewegen en door op uw voedingspatroon te letten een gezond gewicht bereiken en deze ook behouden.

Hoe werkt het?

Op verwijzing van uw huisarts kunt u starten aan een beweegprogramma. Dit houdt in dat u 12 weken lang, 2 keer in de week komt sporten in onze fitnessruimte. U krijgt speciaal voor u gemaakt programma waar u deze 12 weken mee aan de slag gaat. De eerste keer zal er een intake gesprek plaatsvinden. Tijdens dit intake gesprek wordt er een vragenlijst met u doorgenomen en worden er een aantal testen gedaan. Ook zal de diëtist hierbij aanwezig zijn om u te meten, wegen en het een en ander over voeding met u door te nemen. Er worden deze dag ook alvast afspraken gepland wanneer u komt sporten. Om de vier weken zal er een evaluatiemoment plaatsvinden. We gaan dan opnieuw testen, meten en wegen.

Na de twaalf weken kunt u met korting blijven trainen bij ons in de praktijk. Er zal dan met u een nieuw programma opgesteld worden.

Vindt u zelf dat u wel begeleiding nodig hebt, maar niet in aanmerking komt voor het beweegprogramma omdat u BMI lager dan 30 is? U kunt altijd mee doen met dit programma, alleen zijn de kosten dan voor eigen rekening. De kosten van dit programma bedragen € 100,-.

Voor een beweegprogramma heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig.

 

 

 

 

v.v. Gorredijk Wik FTC Gewest Fryslan LDODK Dames SC Heerenveen Vereniging Sportdiëtetiek Nederland

Ons team

CONTACT?

Contact opnemen

Heeft u vragen over uw klacht of wilt u een afspraak maken zodat we u
persoonlijk kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden Praktijk: 7.30 - 21.00 / Oefenzaal: vanaf 08.00 / Receptie: 8.00-12.00, 13.00-17.00 (Tel. 8.00-21.00)

Stationsweg 24 A, 8401 DP Gorredijk Bekijk route