Direct contact? Tel. 0513 - 46 28 62

De Praktijk

Terug naar home

Ons Team

Binnen Fysio Gorredijk  wordt veel aandacht geschonken aan bij- en nascholing om de ontwikkeling van ons vak op de voet te volgen. Daarom zijn alle fysiotherapeuten  bij fysiotherapie Gorredijk registerfysiotherapeuten. U kunt ons vinden in het centraal kwaliteitsregister fysiotherapeuten en in het big-register.

Ineke Haisma

Mijn naam is Ineke Haisma en ben sinds mei 2017 werkzaam bij Fysio en Diëtisten Gorredijk als financieel/administratief medewerkster.

Rian Padding

Mijn naam is Rian Padding en ik heb onlangs de studie voor fysiotherapie afgerond. Na 15 jaar als turntrainer werkzaam te zijn geweest op recreatief en hoog wedstrijdniveau, ben ik nu een andere weg ingeslagen.

Hannie Schulting

Maatschaplid/mede eigenaar van Fysiotherapie Gorredijk.
Sinds 1985 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Academie voor Fysiotherapie te Leeuwarden...

Jeroen Schadron

Maatschaplid / mede-eigenaar van Fysiotherapie Gorredijk
Mijn kracht is het totaal beeld van de hulpvraag van de patiënt te blijven zien en de details in iemand zijn bewegingspatroon aan te passen waardoor het lichaam weer in staat wordt gesteld om zelf weer te herstellen...

Enno van der Zee

Al jaren werkzaam in de praktijk; zeer veel ervaring opgedaan in deze jaren en hoofdzakelijk werkzaam met de Methode Marsman.

Jeroen de Jong

Ik ben in 2002 gestart met het CIOS in Heerenveen. Hier heb ik het diploma fitnesstrainer A en B, personal trainer en sportmassage behaald.

Vervolgens ben ik doorgestroomd naar de opleiding fysiotherapie in Groningen en ik heb deze in 2010 afgerond. In 2015 heb ik de Master manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort afgerond.

Tanja Nienhuis

Als haptotherapeut begeleid ik je in luisteren wat je lichaam aangeeft, naar dieper contact met wie je in je kern bent. Meer balans tussen denken, voelen en handelen, zodat je vrijer in het leven beweegt.

Anny van der Meulen

Mijn naam is Anny van der Meulen. Sinds 2003 ben ik werkzaam als sport en fitnessbegeleider bij fysiotherapie Gorredijk...

Chantal Sinnema

Mijn naam is Chantal Sinnema en ben sinds juni 2017 werkzaam bij Fysio & Diëtisten Gorredijk als secretaresse/administratief medewerkster.

Nancy Christiaans

Mijn naam is Nancy Christiaans en ben sinds november 2016 werkzaam bij Fysio & Diëtisten Gorredijk als secretaresse/administratief medewerkster.

Koos van der Wijk

Sietse Hoogeveen

Mijn naam is Sietse Hoogeveen en ik ben onlangs afgestudeerd als Fysiotherapeut. Daarvoor heb ik veel ervaring in de fitness en het begeleiden bij sport en bewegen opgedaan.

Ryanne Vrieling

Mijn naam is Ryanne Vrieling en ben als GZ-psycholoog werkzaam bij Netwerkpsychologen. Ik geef overwegend individuele Cognitieve gedragstherapie aan volwassenen.

Natasja Roest

Mijn naam is Natasja Roest. Sinds 2016 ben ik werkzaam als sport- en fitnessbegeleider bij Fysio & Diëtisten Gorredijk.

Anneke Brouwer

Mijn naam is Anneke Brouwer en ben sinds 2008 werkzaam als Shiatsu therapeut.

Daniëlle Hulst

In juli 2016 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen voor de opleiding fysiotherapie. Sinds december 2016 werkzaam bij Fysio Gorredijk. Inmiddels de cursussen voor claudicatio en dry needling afgerond.

v.v. Gorredijk Wik FTC Gewest Fryslan LDODK Vereniging Sportdiëtetiek Nederland Kortezwaag

Ons team

CONTACT?

Contact opnemen

Heeft u vragen over uw klacht of wilt u een afspraak maken zodat we u
persoonlijk kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden Praktijk: 7.30 - 21.00 / Oefenzaal: vanaf 08.00 / Receptie: 8.00-12.00, 13.00-17.00 (Tel. 8.00-21.00)

Stationsweg 24 A, 8401 DP Gorredijk Bekijk route