Direct contact? Tel. 0513 - 46 28 62

Margaretha Kussendrager

Terug naar home

Margaretha Kussendrager

Ik ben Margaretha Kussendrager. In 2001 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool in Den Haag. Na mijn studie ben ik als diëtist aan de slag gegaan bij een fabrikant van baby- en kindervoeding. Na wat omzwervingen in het bedrijfsleven heb ik er in 2016 voor gekozen om weer als diëtist aan de slag te gaan. Na het lopen van mijn stage ben ik 1 juli 2016 gaan werken voor Diëtist Gorredijk. Inmiddels heb ik ervaring opgedaan met ondere andere diabetes en over- en ondergewicht. Het is voor mij een uidaging om op zoek te gaan naar een methode die echt bij de cliënt past, zodat het niet een tijdelijk dieet maar echt een nieuwe leefstijl wordt.

Door mijn affiniteit met babyvoeding heb ik er voor gekozen om ook de opleiding voor kinderdiëtist te volgen. Goede voeding begint bij de basis en daarom vind ik het belangrijk (én leuk) om kinderen (en de ouders) al op jonge leeftijd te leren wat een gezonde voeding is.

Mijn vakgebieden

  • Diëtist

Contact of afspraak maken?

Vragen of opmerkingen? Stuur mij gerust een e-mail via margaretha@dietistgorredijk.nl Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van onderstaand formulier, onze secretaresse neemt z.s.m. contact op voor het bevestigen van de afspraak.

Uw gegevens:

Uw geboortedatum:

Uw vraag/opmerking:

Velden met zijn verplicht in te vullen.

v.v. Gorredijk Wik FTC Gewest Fryslan LDODK Dames SC Heerenveen Vereniging Sportdiëtetiek Nederland

Ons team

CONTACT?

Contact opnemen

Heeft u vragen over uw klacht of wilt u een afspraak maken zodat we u
persoonlijk kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden Praktijk: 7.30 - 21.00 / Oefenzaal: vanaf 08.00 / Receptie: 8.00-12.00, 13.00-17.00 (Tel. 8.00-21.00)

Stationsweg 24 A, 8401 DP Gorredijk Bekijk route