Direct contact? Tel. 0513 - 46 28 62

Wandel Challenge Gorredijk

Terug naar home

Wandel Challenge Gorredijk

Geplaatst op: 28-03-2017

Samen met huisartsenpraktijk De Kompe organiseert Dietist en Fysio Gorredijk voor Gorredijk en omgeving de Wandel Challenge. Dit is een initiatief van de Bas van der Goor Foundation om mensen met o.a. diabetes, COPD en hart-en vaatziekten te helpen bij het verbeteren van hun leefstijl en gezondheid. Omdat meedoen voor iedereen goed is, is iedereen welkom!

Op woensdag 5 april a.s. is om 19.00 uur bij Dietist en Fysio Gorredijk een informatieavond voor iedereen die interesse heeft.

We beginnen met wandelen op woensdag 19 april en verzamelen bij Dietist en Fysio Gorredijk om 19.00 uur. We wandelen 20 weken en elke week lopen we ongeveer een uur maar dit kan uitbreiden naarmate de conditie beter wordt.

 

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Met de NDC wil de BvdGF een structurele bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes in Nederland.

Met ondersteuning van de BvdGF organiseert de lokale zorgprofessionals uit de eerste- en tweedelijns diabeteszorg (zoals huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtisten, diabetes- en wijkverpleegkundigen) een lokale wandel challenge om de gezondheid van haar patiënten te verbeteren. In 16 tot 20 weken wordt er wekelijks één keer gezamenlijk gewandeld. In kleine stappen trainen deelnemers en zorgprofessionals samen tot de Nationale Diabetes Challenge Week van 27 t/m 30 september 2017. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en trainingsopbouw is de doelstelling om vier dagen achtereen te wandelen. Drie dagen in de lokale omgeving en de laatste dag (30 september) op een centrale lokale in Nederland waar alle deelnemende challenges gezamenlijk de laatste kilometers afleggen.

Voor meer info en/of inschrijven: www.nationalediabeteschallenge.nl/wandelchallengegorredijk

 

wandelchallengegorredijk

v.v. Gorredijk Wik FTC Gewest Fryslan LDODK Vereniging Sportdiëtetiek Nederland Kortezwaag

Ons team

CONTACT?

Contact opnemen

Heeft u vragen over uw klacht of wilt u een afspraak maken zodat we u
persoonlijk kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

Openingstijden Praktijk: 7.30 - 21.00 / Oefenzaal: vanaf 08.00 / Receptie: 8.00-12.00, 13.00-17.00 (Tel. 8.00-21.00)

Stationsweg 24 A, 8401 DP Gorredijk Bekijk route